benden geriye kalacak olan şu an avuçlarımda tuttuğumdur al ellerine sıcaklığını hissedeceksin evet şimdi oldu artık uçabilirim sıkı tut iyi bak ona kendini göreceksin
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
Avuçlarımda tuttuğum sensin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Avuçlarımda tuttuğum sensin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AVUÇLARIMDA TUTTUĞUM SENSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.
benden geriye kalacak olan şu an avuçlarımda tuttuğumdur al ellerine sıcaklığını hissedeceksin evet şimdi oldu artık uçabilirim sıkı tut iyi bak ona kendini göreceksin ********************************** şiir söz sanatıdır.Burda olduğu gibi.Tebrik ederim.Sitemize ve sayfama hoşgeldiniz.***************
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.