Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
cancan17
cancan17

Senin Hayalin...

Yorum

Senin Hayalin...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1182

Okunma

Senin Hayalin...

Yeni bir gün ağarıyor.
Yine açık göz kapaklarım.
Seni düşünmekten biçare oldum.
Geceleri uyutmuyor aşkın beni.

Hüzün sokağına girdiğim zaman
Seninle konuşup seninle dertleşiyorum.
Hüzün sokağı dertlerimi
Bir ömür boyu senin omzun da istiyorum.

Zaman akıp gidiyor.
Durdurabilen yok.
Benim zamanım sen geldiğinden beri aynı.
Sabah seni düşünüyorum.
Akşam yine seni ve geceleri de hep sen.

Rüyalarımın gökkuşağı oldun.
Ruhun orayı bile aydınlattı.
Sen gelip girdin ya hayatıma.
Ne karanlık kaldı ne hüzün.

Senin olduğun yerde hüzüne yer yok
Aşk defterimin tüm anılarını sen doldur.
Senin her anın ömre bedel.
Kimilerinin yapmacık sevgilerine inat.
Ben sen oldum sen de ben ol.
18.03.2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Senin hayalin... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senin hayalin... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Senin Hayalin... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
27.9.2012 22:43:08
Beğeni:
0
Okunma:
1182
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL