Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
aslanordu
aslanordu

AĞLAMA

Yorum

AĞLAMA

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1372

Okunma

AĞLAMA

AĞLAMA

AĞLAMA AĞLAMA
CİĞER PAREM YÜREK YAREM
AĞLAMA
GÖZÜNE YAŞ
RUHUNA YAS YAKIŞMIYOR
AĞLAMA

AĞLAMA AĞLAMA
GÜLİSTANIM GÜL BAHÇEMSİN
AĞLAMA
GÜL YÜZÜNDE
BÜLBÜLLERE GÜLLER AÇSIN
AĞLAMA

RUHUMDA SEN
CANIMDA SEN
HER NEFESİMDE
SEN VARSIN AĞLAMA
GÖZ YAŞLARIN
OK OLUYOR
YÜREĞİME SAPLANIYOR
AĞLAMA

25.Eylül.2012 İzmir (Söz-Müzik:Aslan OĞUZ)

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ağlama Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlama şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AĞLAMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYTEN UÇAR
AYTEN UÇAR, @aytencu-ar
28.9.2012 20:13:24
5 puan verdi
harikasın kardeşim kalemine sağlık...şarkısınıda dinleriz artık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL