Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
AntikAyna
AntikAyna

AŞK BAŞKA ŞEHİRDE

Yorum

AŞK BAŞKA ŞEHİRDE

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1130

Okunma

AŞK BAŞKA ŞEHİRDE

AŞK BAŞKA ŞEHİRDE

sen şimdi gittin ya,
sanma ki ben ardında kaldım.
beni de götürdün, peşin sıra
kalbimden sürüye sürüye hemde...

kanaya kanaya gelse, ruhum
pes etmedi, yine de.
vardı sanırken, senin şehrine,
kaybettim izini, kurusun yön bulma huyum.

ne kendi bölgemdeyim,
ne de senin nefes aldığın gökyüzünde,
ortalarda bir yerdeyim,
aşk şimdi başka şehirde...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aşk başka şehirde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk başka şehirde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK BAŞKA ŞEHİRDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yalcin Temiz
Yalcin Temiz, @yalcintemiz
19.6.2013 15:22:54
5 puan verdi
çok güzeldi. kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL