Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mustafa Yaralı
Mustafa Yaralı

Kızından anasına

Yorum

Kızından anasına

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

669

Okunma

Kızından anasına


Ayna gibi sultan ana,
Fatmayı da onda gördüm.
Güneş gibi doğup cana,
Batmayıda onda gördüm.

Bülbül olur öteğinden,
Gül eksilmez eteğinden,
Bal süzülen peteğinden,
Tatmayı da onda gördüm.

Sevgi dolu yüreğine,
Paha yoktur değerine,
Bir gönülü diğerine,
Çatmayı da onda gördüm,

Muhammedin davasını,
Edep erkan manasını,
Ruha ali mayasını,
Katmayı da onda gördüm

Işıl ışıl parlar gözü,
İnsanlıkla dolu özü,
Anlayana ulu sözü,
Satmayı da onda gördüm.

Destan olmuş o dillerde,
Ömür boyu ödüllerde,
Taht kurarak gönüllerde,
Yatmayı da onda gördüm.

Aşk olmasa dünya nelik,
Edermiydi bir metelik,
O annemdir ben annelik,
Yapmayı da onda gördüm.

23.09.2012...Mustafa Yaralı

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kızından anasına Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kızından anasına şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kızından anasına şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL