Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
avnitemiz
avnitemiz

NEDEN?

Yorum

NEDEN?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

874

Okunma

NEDEN?



Ayrılık kalbimi söktü ve yıktı,
Bir türlü aşkımı yıkmıyor neden?
Gönlüm yaşamaya, dünyaya bıktı,
Dudağım ismine bıkmıyor neden?

Şarap vermez oldu diyerek üzüm,
Acı çizgilerle kaplandı yüzüm,
Ağlaya ağlaya çıktı da gözüm,
İçimden ateşin çıkmıyor neden?

Ben bulmuşken seni felek yitirdi
Ömrümden otuz yıl aldı götürdü
Senin aşkın beni yaktı bitirdi,
Benim sevdam seni yakmıyor neden?

Senin benden önce olmasın sonun
Mutluluktan yana olsun hep yönün,
Yüzüne bakmaya doymazken onun
O benim yüzüme bakmıyor neden?

Mutlu oluyordum yüzün göreli
Seviyor neyleyim bu yürek deli
Sen benim kalbime girdin gireli
Damarımda kanım akmıyor neden?

15.05.2012
Avni Temiz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Neden? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neden? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEDEN? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL