Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Hüseyin PARLAKDEMİR
Hüseyin PARLAKDEMİR

BELİM BÜKÜK GEZEMİYOM SEVDİĞİM

Yorum

BELİM BÜKÜK GEZEMİYOM SEVDİĞİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1086

Okunma

BELİM BÜKÜK GEZEMİYOM SEVDİĞİM

BELİM BÜKÜK GEZEMİYOM SEVDİĞİM

20.09,2012

Gençlik uçtu gitti çıktı elimden
Belim Bükük gezemiyom sevdiğim
Birtek sen anlarsın benin halimden
Belim Bükük gezemiyom sevdiğim

Saçlarım ağardı dişim çekildi
Görsen başa bin bir türlü hal geldi
Sanmayın gelenler hep murat aldı
Belim Bükük gezemiyom sevdiğim

Torun torba sarmış gider dört yanım
Neresinde sefa vardır dünyanın
Doğrulmuyor belim acıyor canım
Belim Bükük gezemiyom sevdiğim

Felek kesti dermanımı ferimi
İlkbaharda kuruttu tüm güllerimi
lal etti bitirdi şen dillerimi
Belim Bükük gezemiyom sevdiğim

Hüseyin çilesin çeker bitmiyor
Kullar derdi bir birini tutmuyor
Dizde fer kalmadı ayak gitmiyor
Belim Bükük gezemiyom sevdiğim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Belim bükük gezemiyom sevdiğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belim bükük gezemiyom sevdiğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BELİM BÜKÜK GEZEMİYOM SEVDİĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL