Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
İyi/Şair
İyi/Şair

SANA SIĞINDIM

Yorum

SANA SIĞINDIM

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1095

Okunma

SANA SIĞINDIM

SANA SIĞINDIM

Gönül bağla ki, hakk yoluna,
Çaresiz… Bakma sağına soluna,
De ki; af ya Rab! aciz kuluna,
De ki; pişmanım, sana sığındım.

Ölecek elbet cümle beşer,
Uzak değil, yakındır mahşer,
Bir avuç toprak payına düşer,
De ki; pişmanım, sana sığındım.

Şair: ilyas







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sana sığındım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana sığındım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANA SIĞINDIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-IspartaGülü-
-IspartaGülü-, @-ispartagulu-
2.10.2012 23:00:09
5 puan verdi
YÜCE ALLAHA AÇILAN KAPIYI .SANA SIGINDIM DİYEREK... NEDE GÜZEL DİLE GETİRMİŞİNİZ ..KUTLARIM...YÜREGİNİZ VAR OLSUN....ONDAN GAYRİ GİDECEK KİMİMİZ VARKİ....YÜCE ALLAH .İYİ KULLARINDAN OLMAYI NASİP ETSİN..AMİN....GÜLLER DİYARINDAN SELAMLAR
katre izm
katre izm, @katreizm
17.9.2012 23:17:53
5 puan verdi


Ondan başka sıgınacak kimsemiz yok
çok guzel anlatmışsınız hakka ulaşan yolu tebrikerimi sunuyorum sayın sairime:))
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL