Gidercesine Son yolculuğuna gibi Yaşamın Dosta gitmeli gönül Dosta
Ne kusur koymalı arada Ne özür Varlığına hu söylemeli dostun Yokluğunaysa ...
11 eylül 2012 Denizli
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Harika bir şiir. Dost anlatılmış hem de dostu anlatır gibi. Kusurlara ve çıkarlara uğramadan dostluk yolunda yürünmeli yaşamın sonuna kadar. Şair güzel söylemiş de, olmuyor ya da olamıyor. Olmadığında da inanılmaz bir boşluk oluyor, dost şiirleri yazanlar için. Şiir bence çok güzel anlatmış, dostluğu. Her sokağa asmalı bu şiirden, bilmeyen öğrensin, bilen unutmasın diye. Dostlar eksik olmasın, kaleminizden. Saygılarımla.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.