Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
mehmet necip özmen
mehmet necip özmen
VİP ÜYE

Kör Olasıca

Yorum

Kör Olasıca

1

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

92

Okunma

Kör Olasıca

Ne ödünler vermeyi isterdim
Yaşamak için
Düşlerle gerçeği
Bir arada
Ve
Seni bir tanem

Uçuşup gider düşüncelerim
Yine
Kör olasıca
Esir alır bir yalnızlık

4 nisan 2012 Başkarcı

Mehmet Necip Özmen
Kayıt Tarihi : 4.5.2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kör olasıca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kör olasıca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kör Olasıca şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Believe-TülA(y)slan
Believe-TülA(y)slan, @believe-t-layslan
8.10.2025 11:26:41

Ol’sun
Amin

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL