Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
HayaL!ms!N
HayaL!ms!N

ÖzÜr DiLeRiM

Yorum

ÖzÜr DiLeRiM

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

789

Okunma

ÖzÜr DiLeRiM

Dokunuşlarımdan anlayamadığın sevgimi
Hiç bir dil anlatamaz
Yüregimin yanışı bi ça...re kalır
Tenimde sen koktugumuda anlayamazsın
Fazla bir zaman olmadı sevgili
Daha dündü sana dokunduğum
Daha dündü sarıldığım
Şimdikten özlemlerin sardı
Ben sana hiç gelmedim
Hiç öpmedim
Hiç koklamadım
Sorma aşkım ben sende kaldım
Özür dilerim
Sana hiç doyamadım
Sıcaklığın
Kokun
Dokunuşun,dokunuşum
Kaldı bende
Çıkmazına girdim
Çaresiz çırpınıyorum
Gözlerim gözlerine bakarken
Yol olmadı hiç bir yer
Kaç sefer gel gitler le uğraştım
Olmadı beceremedim
Sadece sende kaldım
Özür dilerim

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özür dilerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özür dilerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖzÜr DiLeRiM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YAGIZ
YAGIZ, @yagiz2
17.9.2012 12:14:03
SELAM OLSUN ÖZÜRLER OLMASA GERÇEK HAYATTA TEBRİKLERİMİ BIRAKIYORUM SAYGILARIMLA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL