Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Duygular yumağı..

Yorum

Duygular yumağı..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1222

Okunma

Duygular yumağı..

Duygular yumağı..

Şiir gibi güzel, şairi gibi şuh
bakışları gibi esrar
dudaklarında sigara

deli gibi, gibiler, sen gibi zalim
duygular yumağı
kocaman olmuş şairin yüreğinde, aşk

sen dün kadar özelken
ben dalından kopmuş gül kadar
hüzün doluydum
içine sığamadım ki şiirlerine sığayım

bu gün kadar aydınlık
dün kadar kocaman bir aşksın yüreğimde
beni unuttun, aramadın, gittiğin yerlerde sızım..

Sami Arlan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Duygular yumağı.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Duygular yumağı.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Duygular yumağı.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL