Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
al
alparslankılıçarslan

MUTLULUK UZAKTA BİR ŞEHİR

Yorum

MUTLULUK UZAKTA BİR ŞEHİR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1328

Okunma

MUTLULUK UZAKTA BİR ŞEHİR

MUTLULUK UZAKTA BİR ŞEHİR
IŞIKLARI YANAR GÖRÜRSÜN
YOLLARINI BİLİRSİN ,GİTMEK İSTERSİN
GİDEMEZSİN,GİDEMEZSİN SEVDİĞİM
ÇIKMAZLARDA KAYBOLURSUN.

FERHAT DAĞLAR DELMİŞ ONUN İÇİN
KİMİLERİ MECNUN OLMUŞ BULAMAMIŞ
KEREM GİBİ YÜREKLERİ KOR OLMUŞ
BUNCA YILLIK ÖMRÜMDE BULANIDA GÖRMEDİMKİ

BİNBİR TÜRLÜ KAPISI KAPISI VAR ,
DOLAŞTIRIR HER KAPIYI
BULDUM SANIP ALDANIRSIN
AÇTIĞINDA YORGUN DÜŞER GÖNÜL
ACIDAN RÜYALARDAN UYANIRSIN

FERHAT DAĞLAR DELMİŞ ONUN İÇİN
KİMİLERİ MECNUN OLMUŞ BULAMAMIŞ
KEREM GİBİ YÜREKLERİ KOR OLMUŞ
BUNCA YILLIK ÖMRÜMDE BULANIDA GÖRMEDİMKİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mutluluk uzakta bir şehir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluk uzakta bir şehir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUTLULUK UZAKTA BİR ŞEHİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL