Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
cem_01
cem_01

DÜŞ

Yorum

DÜŞ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1434

Okunma

DÜŞ

DÜŞ

Zaman kısa, üsütme üstüme gelir
Aylardan eylül günlerden pazar,
Saat gecenin zifiri aydınlıgı
Sokaklarda yanlızlık fısıltısı
Tüm yollar hüzün cıkmazı,

Pencerelerden yansıyor ayrılık hikayeleri
Dilime düşüyor bir türkü boynum bükük,
Bilen bilir bakan görür ,
Yorgun bedenim,
Tükenmiş artık çigerim, can parem
nefesim kesik

Tüm şehir yanaklarımda aglarıyor,
Eylül fırtınası göğsümde esiyor,
İnadına tebessüm ediyorum ıslak kaldırımlara,
Bir düşten uyanıyorum bedenım kan ter güne

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Düş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL