Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
sa
sakarya49

AYRILIK

Yorum

AYRILIK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1125

Okunma

AYRILIK

acı sızı içimde hey gidi felek hey
herşey susun inlesin keman ney
bana çile elem keder acı mey
içsemde serhoşum içmesemde

nerede gül nerede papatya
hani içimizden birşey koparya
benden selam olsun can tuna’ya
görsemde serhoşum görmesemde

aşktır sevgidir herşeyin aslı
candan tatlı bilge kağan nesli
ayrılığa dayanamadım ağladım sesli
ağlasamda serhoşum ağlamasamda

ayrılık,aylrılık içimde amansız çile
hüzünlenirim baktıkça seni benden ayıran yola
yollar neler neler anlatır bir gelse dile
anlatsada serhoşum anlatmasada





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ayrılık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYRILIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL