Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Se
Serap Genç

EY GÖNLÜM

Yorum

EY GÖNLÜM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

788

Okunma

EY GÖNLÜM

Nerelerdesin ey gönlümün varı,
Seni özledim uykularım yok gayri
Gönlümü sana verdim,
Ver artık geri.

Benliğimi kaybettim ağlamaktayım,
Yaprak gibi solmaktayım
Sonbahar yağmuru gibi,
Göz yaşım sele döndü.

Kara kara düşünürüm bunu,
Gelmez bir türlü sonu
Yazda geldi geçti,
Bulamadım mutluluğun yolunu.


SERAP GENÇ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ey gönlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey gönlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EY GÖNLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL