Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
şair67
şair67

BİR AŞK ARIYORUM

Yorum

BİR AŞK ARIYORUM

( 4 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2801

Okunma

BİR AŞK ARIYORUM

BİR AŞK ARIYORUM

Yaşım erdi kemale
Diyemedim aşka ne yazık ki ,güle güle
Gönül seviyor, yürek çırpınıyor
Biliyorum bu aşk er veya geç
Düşürecek beni dile
Saygı ile

BİR AŞK ARIYORUM

Bir aşk arıyorum, ruhumu saran
Bir aşk arıyorum, aşka inanan
Bir aşk arıyorum, Aslı, Şirin, Leyla yı anımsatan
Bir aşk arıyorum, aşkı aşk gibi yaşayan

Bir aşk arıyorum, doyumsuz yaşayan
Bir aşk arıyorum, adımı yüreğine kazıyan
Bir aşk arıyorum, ölümüne yaşayan
Bir aşk arıyorum, beni aşığı sanan

Bir aşk arıyorum, Sevgiliye adeta, aşkı için tapan
Bir aşk arıyorum, sevdasını, ömür boyu yüreğinde ,
Gururla taşıyan,
Bir aşk arıyorum, aşkı uğruna her an, ölüme yatan
Bir aşk arıyorum, aşkın şerefine, şanına yaraşan

______Şair67______
Ali Cemal AĞIRMAN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bir aşk arıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir aşk arıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR AŞK ARIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kızıl gonca, @kizilgonca
28.8.2012 21:31:24
5 puan verdi
Aşk falan yok,unutun gitsin..:)))) şakaydı elbette,gönlünüzce olsun herşey..
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
28.8.2012 20:40:25
5 puan verdi
Ali cemal hocam güzel bir esedi. Kutluyorum, saygılarımla.
Etkili Yorum
ha
hayal deniziii, @hayaldeniziii
28.8.2012 20:25:03
Şiirin dizeleri masal gibi güzel, hayali ve masum. Keşke ama keşke aşk gibi yaşanan aşklar olsa da yaşanabilse. Aşkı uğruna ölmek, şeref gibi kavramlar değerini hızla yitiriyor. Kimse kimse için ölmediği gibi, kıymetini bilip vefa bile göstermiyor.
Fakat inadına bu kavramları şiire taşımak, inadına hatırlatmak, en azından insanca sevmeyi unutmadığımızı gösterir. Bir umut olur, sevmeyi bilenler için. Umarım, karamsar bulutlar dolaştırmadım sözlerimle. Şiirin her satırı için şans dilerim. Dilerim şiirin gönlüne göre olsun her dilek. Saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL