Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
za
zaferoğlu

HA GAYRET

Yorum

HA GAYRET

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

726

Okunma

HA GAYRET

75 milyon durmuş kenardan bakıyor
Vatan mı kurtulacak herkes birbirine bakıyor
Bu taş ağır kalkmaz yerinden bir elle iki elle
Taşı kaldıracaklar sarılın sarılın iki elle
Sende sahip ol sıva kollarını ha gayret
Vatansız devlet olmaz istiyorsan şayet
Baban gibi deden gibi cihada ceht et
Sonsuza dek anar ölsen de seni bu millet
Sanmaki unutulursun ey civan mert
Sen bu milletin evlladısın ha gasyret
Halim Yaman 25.8.2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ha gayret Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ha gayret şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HA GAYRET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL