Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Se
Serap Genç

AĞLIYORUM

Yorum

AĞLIYORUM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

778

Okunma

AĞLIYORUM

AĞLIYORUM BİR BİLSEN,
SEVİYORUM GELSEN
İÇİN İÇİN YANIYORUM
AH BENİM OLSAN.

SENİ ÇOK SEVİYORUM,
KADERİM BU AĞLIYORUM
BU KADAR ACI İÇİNDE,
YİNEDE SENİ SEVİYORUM.

İSTE CANIMI VEREYİM
YOLUNA GÜLLER SEREYİM,
YETERKİ BENİM OL
ÖMRÜMÜ SANA VEREYİM.

GÖNLÜMÜN GÜLÜSÜN,
HER ZAMAN BENİMSİN
BİTMEYEN RÜYAM,
HAYATIMIN IŞIĞISIN.


SERAP GENÇ


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ağlıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AĞLIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
aşık talat kurtoğlu
aşık talat kurtoğlu, @asiktalatkurtoglu
25.8.2012 16:03:55
5 puan verdi
var olasın arkadaş
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL