Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ha
Hasan Hüseyin Tokuş

DELİLİK

Yorum

DELİLİK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

964

Okunma

DELİLİK



Bir ateş hüznüyle,

dalgalanırsın gözlerim de

Ve

Vurur kıyılarıma solgun hayalin

Mahsun bakışların dağlar yüreğimi,

Kulaklarım süzer rüzğarı.

Maveradan haber varmı diye.

Bilmem...

Ümitmidir bizi oyalayan,

Bizmi yğılı ümitleri...

Neler hissediyor,yaralı yüreğin,

Öyle nerelere dalıyor,

Bahar gözlerin.

Kanadı kırık kuşlar gibi,

Çırpınıyorsun avuçlarım da.

Avuçlarımda ki ter..

Nefesmde ki keder’midir,

Bilmeme seni boğan.

Çıldırırım diyordun dün,

Bir cılgına çıldırıyorum demek,

Ne ifade ederr gülüm

Adı Mecnuna çıkmış birine,

Delilik kemalattır....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Delilik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Delilik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DELİLİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL