Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
gül & papatya
gül & papatya

Çok Özledim

Yorum

Çok Özledim

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1093

Okunma

Çok Özledim

Çok Özledim

Ben seni çok özledim,
Öyle böyle değil..
Anlatılmaz bir şekilde özledim..
Gelsen yine yanıma ,
Sokulsan kollarıma ,
Sararım yine seni
Severim eskisi gibi
Koklasan tenimi ,
Kokumu iliklerine kazısan ,
Dokunsan ellerime,
Sımsıkı tutsan ..
Bakarım yine gözlerine
Açarım sevgi dolu yüreğimi sana,
Gel desen gelirim peşinden ,
Bırakmam seni
Tutarım ellerinden ,
Sararım yine eskisi gibi…
Biz oluruz yine
Eskisi gibi severim seni...
Sokulurum kollarına ..
Severim yine eskisi gibi ..
Papatyam derim eskisi gibi ,
Çocuklar gibi eğleniriz yine
Sararım yine eskisi gibi…
Severim yine..
Eskisi gibi

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çok özledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çok özledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çok Özledim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL