Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Yontar
Yontar

'CENNET EVİMİZ '!!!

Yorum

'CENNET EVİMİZ '!!!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1632

Okunma

'CENNET EVİMİZ '!!!

'CENNET EVİMİZ '!!!

Aşk ölümsüzdur aşk !
Aşka gel dile sevdiğim !
Parçası olmak bir insanın !
Hepsi bu işte !
Yanıyor hem ciğerim !
Hem yüreğim !
Ferim kalmadı yorgundur yorgun dizlerim !
Uykuya hasret kaldı seni seven gözlerim !
Göreceğim bendki seni gel cennet evimiz !
Güzelmiş sen güzele solman !
Ey aşk hep gizlemeye çalıştın benden kendini !
Yordun hep peşinden koşturdun.!
Güzel günler düşünürken boş hayalller kurdurdun.!
Sonra da haykıra haykıra sondurdun !
Dun geçe aşkımıza ağladım !
Gine ben !
Duydunmu pınar şerbetim duydunmu bal peteğim !!!
15/08/2012 Rahmi Yontar.
! Bilmek Kaliteli Yaşamaktı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
'cennet evimiz '!!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 'cennet evimiz '!!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
'CENNET EVİMİZ '!!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL