Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İkram Gökhan Akcebe
İkram Gökhan Akcebe

İmkansız Aşk

Yorum

İmkansız Aşk

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2147

Okunma

İmkansız Aşk

Yıldızları salıncak yapsam da sana,
Yüksek dağlardan su getirsem de,
Aşkın bana en baştan imkansızdı.
Dünyayı versem bana inanmazdın.

Adını gökteki bulutlara yazsam da ,
Ufleyip tüm nefesimle en uzaklara,
Hayalini yüzdürsem de denizlerde,
Aşkın bana imkansızdı, inanmazdın.

Ferhat ile Şirine, Leyla ile Mecnuna,
Allah dostları Mevlana’ya, Yunus’a
Züleyhanın da düştüğü aşk-ın narına,
Yarattığı İkram kulu için inanmazdın.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İmkansız aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İmkansız aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İmkansız Aşk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL