Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Fikri_Savcı
Fikri_Savcı

yıllar

Yorum

yıllar

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

817

Okunma

yıllar



öcük yıllar böcük yıllar
nurda değil men nardayım
bu tarik de makam yapar
ne leyli nehardayım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yıllar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıllar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yıllar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ece can
ece can, @ececan
18.11.2007 20:25:24
anlayana büyüktür anlamı...saygılarımla...
muratcanbolat
muratcanbolat, @muratcanbolat
18.11.2007 09:36:26
bu dize anlayana atom bombası etkisi yapmıştır.Saygılarımla...
İlhami ERDOĞAN/Ozan İlo
İlhami ERDOĞAN/Ozan İlo, @ilhami-erdogan-ozan-ilo
17.11.2007 17:06:29
Yüreği ve kalemi selamlıyorum.
Muhabbetle.
müberra gönen
müberra gönen, @muberragonen
13.11.2007 01:36:49
Hoşgeldiniz.Merak ediyordum şiirlerinizi. Zira ilk şiirimi farkedip çok güzel bir yorum yazmıştınız.
Teşekkürler.Diğer şiirlerinizi bekliyorum.Şiiriniz çok kendine has.Haklısınız.O kelime yeter.Saygılar.
İBRAHİM KARAÇAY
İBRAHİM KARAÇAY, @ibrahimkaracay
10.11.2007 16:30:18
SAĞOL DEĞERLİ KARDEŞİM,TERÖRİSTE,KANI BOZUĞA BİR DİZE ÇOK,...SAYGILARIMLA...İBRAHİM KARAÇAY
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
10.11.2007 16:02:07
Beğeni:
0
Okunma:
817
Yorum:
5
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL