Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
üreksoy mobilya
üreksoy mobilya

YAZILAN YAZI SİLİNMEZ

Yorum

YAZILAN YAZI SİLİNMEZ

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1239

Okunma

YAZILAN YAZI  SİLİNMEZ

YAZILAN YAZI SİLİNMEZ

Kader sana mahkummuyum,
Ne dersen de işte buyum,
Hiç değişmez benim huyum,
Yazılan yazı silinmez.

Dostu düşmanı bilirim,
Düşene elim veririm,
Ardın sıra hep giderim,
Yazılan yazı silinmez.

Derde devayı bulurum,
Sırrına ortak olurum,
İnce eler sık dokurum,
Yazılan yazı silinmez.

Kefenin hiç yoktur cebi,
Şefaatçi olur Nebi,
Okusan da sen mektebi,
Yazılan yazı silinmez.

Koca dünyaya sığmadın,
Görse gözün aldırmadın,
Düşenleri kaldırmadın,
Yazılan yazı silinmez.

05.08.2012
Adil ÜREKSOY
’Adil’ce’

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yazılan yazı silinmez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yazılan yazı silinmez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZILAN YAZI SİLİNMEZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-IspartaGülü-
-IspartaGülü-, @-ispartagulu-
13.8.2012 04:24:30
5 puan verdi
yazılan yazı silinmez hocam..mevlam eliyle yazarmış......mevlam neylerse güzel eyler.....tebikler ..yunus diyarına selam olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL