Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Nalan Uzer
Nalan Uzer

İNSAN

Yorum

İNSAN

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

3,0

Puan

881

Okunma

İNSAN


Denizler taşarken
Volkanlar patlarken
Depremler olurken
Dimdik kalmayı
Başarmalı insan..

Dev dalgalara karşı gelebilmeyi
Enkazın altından çıkabilmeyi
Yanarken sönmeyi
Bilmeli insan..

Onuru ile yaşayıp
Onuru ile
Ölmeli insan…

Nalan Uzer

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

3.0

100% (1)

İnsan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNSAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sessiz-Sair
Sessiz-Sair, @sessiz-sair34
4.8.2012 12:21:46
özgün bir dille kaleme alınan dizeler, onurlu bir duruşun izlerini bırakmıştı dizelere..
yalın, sade oluşuda ayrı bir fark yaratmasaydı..kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL