Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
receppala
receppala

UNUTAMIYORUM

Yorum

UNUTAMIYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

864

Okunma

UNUTAMIYORUM

UNUTAMIYORUM

Alışırsın demiştin zamanla
Yarama tuz basıp gittin
Kalbime sabır dilettim
Unutmadım,unutamıyorum


Belki çok mutlusun
Belki de hiç değil
Hayatım faili meçhul
Unutmadım,unutamıyorum


Her gece içtim
Seni çok özledim
Bazen isyanda ettim
Unutmadım,unutamıyorum


Birgün düşecek bu yaprak
Bedenimde olacak toprak
Mahşerde görülecek bu hesap
Unutmadım,unutamıyorum


RECEP PALA
31.07.2012
SEVGİLERİMLE

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Unutamıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutamıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTAMIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL