Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
segah
segah

devam et...

Yorum

devam et...

( 7 kişi )

7

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1119

Okunma

devam et...



yarımlar tamam olur

diyemem sana

koptu bir kere

dağıldı

eksildi

hayat tesbihim

şimdi nerden tutarsak

dua et

ama eksik

ama yarım

ama aşksız devam et












Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Devam et... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Devam et... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
devam et... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
asiyildizi
asiyildizi, @asiyildizi
1.8.2012 12:15:19
5 puan verdi
yarımlar tamam olur

diyemem sana

koptu bir kere

dağıldı

eksildi

hayat tesbihim

şimdi nerden tutarsak

dua et

ama eksik

ama yarım

ama aşksız devam et


bırakmayın devam edın gitsin
sayfanızı zıyaretımden haz aldın

selam ve saygılar
Ümit Ağacı
Ümit Ağacı, @umitagaci
31.7.2012 11:39:07
5 puan verdi
Değerli kaleminizden anlam yüklü dizeler. Paylaşımınızı ve kaleminizi kutluyorum. Saygı ve sevgi ile kalın.

Hikmet YURDAER
Mehmet Turgut
Mehmet Turgut, @mehmetturgut
30.7.2012 14:50:41
5 puan verdi
Güzel dizeler diyorum Kutlarım
Yüreğinin sesi daim olsun dilerim
DuygusalsairBilalyilmaz
DuygusalsairBilalyilmaz, @duygusalsairbilalyilmaz
30.7.2012 12:13:53
5 puan verdi
Değerli Mukadder hanımefendi değerli şairem

Güzel bir şiir okudum gönül sayfanızdan yüreğinize sağlık.Tüm evrendeki güzellikleri sayfanıza bırakıyorum,değerli dostlarınızıda unutmadım sayfanıza gelip sizi yorumları ile onore eden tüm sair ve şairelerimede en güzel kırmızı gülleri bıırakıyorum,kabul görmesi temennimdir,Kaleminiz daim olsun.

Saygı ve selamlarımla
Bilal YILMAZ

lemide
lemide, @lemide
30.7.2012 11:18:50
üslup hoş, imgeler sağlam..
hülvani
hülvani, @hulvani
30.7.2012 07:06:57
5 puan verdi
Hocam siz yeterki devam edin eksiklerinizi tespih tanelerinin sahibi tamamlar,kısa ve didaktik özlü şiirlerle çok yol kat ediyorsun yüreğinizie kaleminize sağlık derin ve anlamlıydı SELAM VE DUA İLE KAL DOST HOCAM.
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
30.7.2012 06:33:47
5 puan verdi
kalınan yerden devam etmeli
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL