Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

cahide...

Yorum

cahide...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1123

Okunma

cahide...

Yine bana dönsen
geri bana dönsen/li
başlayan şarkının
en afilli yanlızlığıydın
sen
karışık bir romanın
sayfalarını karıştırır
iken
tesadüfen
rastladığım kadındın
bilmiyorum belkide
erkektin
oturmasını kalkmasını
bilmeyen
bir kaktüs çiceği
kadar
can alıcıydı bakışların
en azından bôyle
olduğunu savunuyordu
yazarın.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Cahide... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cahide... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
cahide... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL