Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Dursun TOMBUL
Dursun TOMBUL

CUMA ve MUBAREK RAMAZAN-I ŞERİF TEBRİĞİ

Yorum

CUMA ve MUBAREK RAMAZAN-I ŞERİF TEBRİĞİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1388

Okunma

CUMA ve MUBAREK RAMAZAN-I ŞERİF TEBRİĞİ

CUMA ve MUBAREK RAMAZAN-I ŞERİF TEBRİĞİ

Bu Ne Saadettir YARABBİM;

Hem CUMA GÜNÜNÜN,
Hem de;
MUBAREK RAMAZAN AYI’nın;

Memleketimde yaşayan bütün İnsanlarıma,
İslam Alemi’ne
ve İnsanlığa
hayırlara-bolluk bereketlere-kardeşliğe-huzur ve güvene
Vesile olmasını,
Ahirette de,
YÜCE MEVLAMIZA hakiki kul ve Peygamberimiz Hz. MUHAMMED (S.A.V.)’e ümmet eyleyerek
Cennetine dahil ettiği kulların zümresine dahil ettiği kullarına
BİZLERİ de dahil etmesi için,
Yüreğimden taşan duygularımla dua ediyorum. Lütfen Sizler de katılın bu duma.....
...........AMİN...................

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Cuma ve mubarek ramazan-ı şerif tebriği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cuma ve mubarek ramazan-ı şerif tebriği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CUMA ve MUBAREK RAMAZAN-I ŞERİF TEBRİĞİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL