Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Gencsair
Gencsair

BİLMEM BU ARALAR NE YAPSAM

Yorum

BİLMEM BU ARALAR NE YAPSAM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

788

Okunma

BİLMEM BU ARALAR NE YAPSAM

Kalksam yerimden uzaklara baksam
Ve hülyalara dalsam
Pencerem buğulansa
Bir ayna gibi saçlarımdaki beyazlıkları izlesem

Yüzümdeki yılların eskittiği
Seyrek tüylerimi içli bir eda ile okşasam

Kendimle bir yabancı gibi gözgöze gelsem
Yalnızlığı dert edip
Kendime acısam
Kan toplamış gözlerimden içeri dalsam
İçimdeki sırıtan hırçın canavarla başbaşa kalsam

Aklımdan geçenleri buğulu pencereye anlatsam
Dışardaki kıyıya vuran deli dalgaları izlesem

Hep küskünlüğü düşünsem
Aşka sevgiye mutluluğa varmanın zorluluğunu
Kavuşmak ümidiyle
Buğulu penceredeki ben denilen bana gülümsesem


MUHAMMED FATİH BİNGÖL
GENCSAİR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bilmem bu aralar ne yapsam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilmem bu aralar ne yapsam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLMEM BU ARALAR NE YAPSAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yorgun-kalem
yorgun-kalem, @yorgun-kalem
7.11.2007 21:56:03


içerik güzeldi genç şair olacak, yazmaya devam...

saygı ve sevgi ile...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL