Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
karadeniz sevdalısı
karadeniz sevdalısı

UNUTULURSUN

Yorum

UNUTULURSUN

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

986

Okunma

UNUTULURSUN

UNUTULURSUN

Terminalleri hiç sevmem
İstasyonlarıda
Kavuşmalar
Ne kadar sevinçli olsa da
Ayrılıklarda o kadar zordur
Ayrılıklar
Orada başlar
Koskoca şehirde
Yapayanlız hissedersin kendini
Yeter ki gönüllerimiz bir olsun der
Teselli edersin
Sevgiler ne kadar sonsuz olsa da
Gözden uzak olan
Gönüldende olur
unutulursun.


Selma Meriç / Sakarya

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Unutulursun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutulursun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTULURSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
16.7.2012 21:48:28
5 puan verdi
Çok manidar dizelerdi,dilerim tersi olur bu sefer,kutlarım.
MEHMET HATİP YILMAZ
MEHMET HATİP YILMAZ, @mehmethatipyilmaz
16.7.2012 03:21:25
çok manidardı...yüreğine sağlık...gözden uzaklaşınca gönül çekilir istemeden
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL