Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare

BENIMSIN

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1134

Okunma

BENIMSIN

BENIMSIN

sen kalbim de sana yer verdigim icin varsin.
seni kalbimden kovmadigim sürece
dönsen de benimsin
___________________dönmesen de...


___Nuran KARACA____
13-6 2012...saat.....19 54

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Benımsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benımsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENIMSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
suskun nokta
suskun nokta, @suskun-nokta
15.7.2012 11:58:35
5 puan verdi
her daım kısa ama anlam derecesı yuksek olan okudugum muhtesem bır sıırdı yazan yuregınız ve kalemınız daım olsun sevgılerımle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL