Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
CheLiSki.
CheLiSki.

Semina - Yok Oluş

Yorum

Semina - Yok Oluş

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1359

Okunma

Semina - Yok Oluş

Semina - Yok Oluş

Semina’ya Göz’bebeğime

Eylülün kanlı takvimlerine aldırmadan yağan yağmurlar tanıdım
Kente düşen solmuş yüzlü misafirler
Hangi yöne çevirsem hüznü orada başka bir acı sardı acıyı


Merhem olmak adına yara açtı yar maskesi takmış kullar
Semina sen doğmamış bebeğim !
Karamsarlığımın yegane veliahtı...


Sana öyle insanlardan bahsedeceğim ki
Kaybedeceksin bulamadığın benliğini
Bu yazgımın adı "yok oluş"tur


Kalbimin her aşk için atışı yine kendini hedef alıp vuruşudur...

Gitgide azalan masumiyet Semina
Aynada nasılda kendini belli eder !
Aşkı iliştirip bıraktığımda Camii avlusuna
Kimliksiz bıraktım tüm sevgilerimi ardımda !



Sevmek Semina
Anka kuşunun küllerinden vazgeçmesidir unutma !

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Semina - yok oluş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Semina - yok oluş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Semina - Yok Oluş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Akın..
Akın.., @akin--
13.7.2012 23:43:13
çok iyi birader.. tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL