Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Bersay ÇAĞDAŞ
Bersay ÇAĞDAŞ

HER ZAMAN ŞİİR…

Yorum

HER ZAMAN ŞİİR…

( 1 kişi )

4

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1371

Okunma

HER ZAMAN ŞİİR…


Her zaman şiir dedik,
Başka bir şey demedik.


Bersay ÇAĞDAŞ


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Her zaman şiir… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her zaman şiir… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HER ZAMAN ŞİİR… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DuygusalsairBilalyilmaz
DuygusalsairBilalyilmaz, @duygusalsairbilalyilmaz
10.7.2012 21:00:27
5 puan verdi
Şiir için söylene güzel bir söz

Bilal YILMAZ
Ceren Ergüz
Ceren Ergüz, @cerenerguz
10.7.2012 19:04:33
Az Fakat Manalı.
Fikri DOĞRU
Fikri DOĞRU, @fikridogru
10.7.2012 19:00:11
HER ZAMAN ŞİİR YAZALIM.
HER ZAMAN ŞİİR OKUYALIM.
GÜZELDİ.
Nadire Badem
Nadire Badem, @nadirebadem
10.7.2012 18:31:15
Daha ne diyecejsin Bersay.
Her zaman şiir demekle o kadar çok şey demişsin ki.
Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL