İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
İlhan Kemal
İlhan Kemal

Beyoğlu Geceleri

Yorum

Beyoğlu Geceleri

( 4 kişi )

6

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1586

Okunma

Beyoğlu Geceleri


Sanki gün hiç gelmeyecekmiş gibi
İçtik...
İçtik...
İçtik...
Bir ara hesap geldi,
O zaman şafak attı.


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Beyoğlu geceleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beyoğlu geceleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beyoğlu Geceleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nihil
Nihil, @nihil
8.7.2012 01:29:22
Neyin hesabı?

Hangi hesap?
lacivertiğnedenlik
lacivertiğnedenlik, @lacivertignedenlik
7.7.2012 18:35:59
5 puan verdi
hesap epey kabarık sayılır

.

chaotica
chaotica, @chaotica
7.7.2012 17:37:12
5 puan verdi
Bakın şiir. Hiç öyle kıvranmadan cuk diye... Teşekkürler İlhan Kemal.
nuray telli
nuray telli, @nuraytelli
7.7.2012 13:16:26
5 puan verdi
Insani alkolden daha feci carpar Istanbul geceleri;)Beyoglu geceleride guzeldir ama dikkat etmek gerek malesef.Sanirim tatiliniz Istanbul'da basladi.Guzel bir tatil gecirmenizi dilerim.Saygilarimla.
DuygusalsairBilalyilmaz
DuygusalsairBilalyilmaz, @duygusalsairbilalyilmaz
7.7.2012 12:36:47
Güzel bir şiirdi tebrikler yüreğine sağlık,kalemin daim olsun

Saygılarımla
Bilal YILMAZ
canandemirel
canandemirel, @canandemirel
7.7.2012 12:02:03
5 puan verdi
Ah İstanbul ah...
Hele içki girdi mi hesaba vay anam vay...
İyi gezmeler ama cüzdana dikkat...
Sevgilerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL