İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
sindoma
sindoma

SESSİZ FERYATLAR

Yorum

SESSİZ FERYATLAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1112

Okunma

SESSİZ FERYATLAR

SESSİZ FERYATLAR

Yüreğimin kurduğunu dil bozar mı diye

Korktuğumdan

Cümlesi bitmemiş noktalarla dolu

Söylemek istediklerim.

Dökülemiyor bir türlü dilimin ucundan

Kelimelerimin son heceleri…

Boğazıma düğümlenmiş gibi sözlerim…

Yüreğimin kanatlanıp gittiği yere

Gururundan gidemiyor bedenim....

Bir şeyin yok değil mi diyenlere

“ yok” desem de seslice

Sonra bitmemiş o cümlenin noktasını

“yok…. Kalbim yok” diye ….

Kendime tamamlıyorum sessizce

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sessiz feryatlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessiz feryatlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESSİZ FERYATLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL