Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Sami Bağcı
Sami Bağcı

SEVGİ VE SAYGI

Yorum

SEVGİ VE SAYGI

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1778

Okunma

SEVGİ VE SAYGI

Eğer sevgi bir çiçekse
Saygı onu koruyan saksıdır
Çiçek solmaya başlamışsa dikkat edin
Saksı mutlaka çatlamıştır

Sami Bağcı

Not: Bu bir şiir değil, 2007 yılında bir sitede yayınladığım bir söz, küçük bir dörtlük.
Bunu burda tekrar yayınlamamın nedeni yüzlerce sitede isimsiz yayınlanması ve cep mesajı olarak atılması. Yine de bir şey demiyorum. Beni üzen bu sözümün Alman düşünür Erich Fromm’a mal edilmesi.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevgi ve saygı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi ve saygı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİ VE SAYGI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ağla yüreğim
ağla yüreğim, @aglayuregim
1.7.2012 01:26:20
5 puan verdi
SEVGİ VE SAYGI

Eğer sevgi bir çiçekse
Saygı onu koruyan saksıdır
Çiçek solmaya başlamışsa dikkat edin
Saksı mutlaka çatlamıştır

Sami Bağcı
KÜÇÜCÜK BİR SÖZMÜŞ AMA YÜREĞİNİZE SAĞLIK DUYARLI ŞAİR GÖNÜLDOSTU SİZİ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM .EVET SEVGİYİ YAŞATANDA YÜCELTENDE SAYGIDIR SAYGININ BİTTİĞİ YERDE SEVGİ BİTMİŞ DEMEKTİR .ÇİÇEK SEVGİYLE BÜYÜR AMA SAKSININ DESTEĞİYLE AYAKTA DURUR SAKSIYA BİR ŞEY OLURSA ÇİÇEKTE ÖLÜR NASIL EVDEKİ ÇINAR AĞACIMIZ BABAMIZA BİR ŞEY OLURSA BİZ EVLATLARI VE ANNEMİZ BOYNU BÜKÜK GÖZÜYAŞLI KİMSESİZ SEVGİSİZ KALIR AYNI BU ŞEKİLDİR . DEĞERLİ HOCAM SİZİN ESERİNİZİ KULLANAN VE ADINIZI ALTINA DİP NOT GEÇMEDEN YAYINLAYAN KİŞİLERE YAZIK DERİM SAYGISIZ DIR YÜREĞİNİZE SAĞLIK SAYGILARIMLA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL