Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
hayatgülbahçesi
hayatgülbahçesi

AH YAŞAM

Yorum

AH YAŞAM

( 2 kişi )

6

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

884

Okunma

AH YAŞAM

AH YAŞAM





Sancıları nasılsa diner kalbin.
Zaman, tortusunu yaralarının üzerine bırakır.
Öyle sabahlara uyanır ki varlığın
“mutluluklara şahit olan ben miyim?” der şaşarsın.
Senden giden güzellikleri hürmet ile an
Sana verilen şansları yerinde kullan.
Ah! Bize süreli verilen YAŞAM
Inan BALDAN BİLE DAHA TATLISIN……………alev yavuz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ah yaşam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah yaşam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AH YAŞAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mustafa söylemez
Mustafa söylemez, @mustafasoylemez
1.7.2012 16:28:35
Ben teşekkür ediyorum. selam ve sevgiler.
Mustafa söylemez
Mustafa söylemez, @mustafasoylemez
30.6.2012 19:42:07
güzellik sizin güzel emeğinizdedir. yolunuz görkemli, başarılarınınz çoşkulu olsun.
Mustafa söylemez
Mustafa söylemez, @mustafasoylemez
30.6.2012 19:40:50
bu en güzel değerdir onur duyarım.
Şükran AY
Şükran AY, @sukranay
30.6.2012 15:04:56
5 puan verdi


Bi tanem gerçekten öyle mi olur.Bir sabah hiç acı görmemişe döner miyiz gerçekten, unutur muyuz herşeyi birden.

:(( keşke ah keşke... keşke inanabilsem keşke :((


Mustafa söylemez
Mustafa söylemez, @mustafasoylemez
30.6.2012 13:14:41
Zamanın tortusu estetik bir metafor, yüreğin acılarını Lokman Hekim olup gideriyor.Yaşam ve zaman, sevda ile kavuşmuş iki sevgili olmuşlar. ''Senden giden güzellikler derken'' sen gül olmuş, çiçekleşmiş güzelliği yayıp dağıtıyor. Burada okuyucu arı yı arıyor gizlenmiş arıyı. Olgun ve emektar, düşünsel.
hülya hicran
hülya hicran, @hulyahicran
28.6.2012 22:46:47
5 puan verdi
Evet herşeye rağmen hayat güzel yaşamak güzel bize biçilen ömrü en iyi şekilde değerlendirmek gerek
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL