Gençlikte sevmek için yaşarız, yaş ilerledikçe yaşamayı severiz. saint euremond
Asım kısbet
Asım kısbet

İsmini sayıklardım

Yorum

İsmini sayıklardım

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

4,5

Puan

1202

Okunma

İsmini sayıklardım

Daldıkça gece gama gonca dalında solar

Kar yağar yüreğime döşenir ince ince

Issız duvarda isyan dilimde bin ağıt var

Kararıp hayal dünyam aklım darda kalınca.



Nehir olsaydı sevdam başkasına akmazdım

Kurulurdum köşküne kovulsam da çıkmazdım

Yakardım gemileri ardıma hiç bakmazdım

Çağlardım serin serin gönlüme sen dolunca.



Hangi kapıdan çıksan bulur da izlerinden

Çözerdim sayfa sayfa sevdayı gözlerinden

Demezdim kimselere yansam da nazlarından

Ağlardım yana yana Can Yunus’un dilince.



Yatarken dizlerinde sende her kalışımda

Kilitlerdim zamanı hülyaya dalışımda
Sorsalar dilegimi son nefes alışımda

İsmini sayıklardım ecel vaktim gelince.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

İsmini sayıklardım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İsmini sayıklardım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İsmini sayıklardım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL