Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ağlayacaksın
ağlayacaksın

İMKANSIZ :(

Yorum

İMKANSIZ :(

( 4 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1218

Okunma

İMKANSIZ :(

İMKANSIZ :(

İmkansızsın bilirim
Mecnun olmuş gezerim
Kederliyim sevdiğim
Ama seni sevmemeliyim
Ne yapsam yürek dinlemiyor
Sensizliğide tadamıyor
Işıklarımı söndürün
Zaman benim için duruyor






Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

İmkansız :( Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İmkansız :( şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İMKANSIZ :( şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
22.6.2012 14:23:36
5 puan verdi
Birgün kavuşursun,
Sıcaktan uyuşursun.
Her gün buluşursun,
Takma aklına herşey yoluna girer.
Tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL