Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
cansukocaman
cansukocaman

Aynalar

Yorum

Aynalar

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

808

Okunma

Aynalar

Etrafı aynalarla kaplı biriyim ben.
Aslında yalnızım
Ama aynalara baktıkça,
Milyarlarcasını görüyorum.
Mutsuzluktan yakınıyor,
Anlaşılmadığım için dertleniyorum.
Aslında yalnızım
Ama aynalara baktıkça,
Kalabalıklaşıyorum.
Kendi kendime yabancıyken
Ve anlamayan yine benken beni:
Aynalara bakıyor,
Kayboluyorum.










Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aynalar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aynalar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aynalar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MustafaAkşimsek
MustafaAkşimsek, @mustafaaksimsek
24.7.2012 15:45:37
5 puan verdi
Aynaya baktıkça kendimizi görürüz,
Ruh aleminde duman gibi bürürüz.
Aynasız insanlar var zalim mi zalim,
İşte budur şairem benim halim !
Değerli şairem çok güzel bir şiirdi
şiiri okudum kendimi gördüm.
Yüreğine sağlık.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL