Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Alfonsina Storni
Alfonsina Storni

GECEDE DENİZ FENERİ

Yorum

GECEDE DENİZ FENERİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

Okunma

GECEDE DENİZ FENERİ

Uzay siyah bir küre,
deniz siyah bir disk.

Deniz feneri yanıyor
güneşten yelpazesi sahilde.

Dönerek sonsuzca gecede
kimi arayıp duruyor

Ararken ölümlü kalp
beni, benim göğsümde?

Bak siyah kayanın
çivilendiği yere.

Bir karga durmadan oyar
ama bir daha kanamaz.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gecede deniz feneri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gecede deniz feneri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GECEDE DENİZ FENERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
12.6.2012 20:10:47
Beğeni:
0
Okunma:
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL