Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kuzey
kuzey

İDAM

Yorum

İDAM

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1141

Okunma

İDAM

İDAM



İDAM
Şiirimi darağacına astım
bu gece
hecemin ipi çözüldü
savrulup kaydım kelimelerce
imgenin kurumuş köküne......

Ş,E

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İdam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İdam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İDAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ufurmelerim
ufurmelerim, @ufurmelerim
9.11.2007 06:51:48
Şiirimi darağacına astım
bu gece
hecemin ipi çözüldü
tebrik ederim...
Muhammet 28
Muhammet 28, @muhammet2828
2.11.2007 22:45:27
tebrikler.............
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL