Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kuzey
kuzey

DARAĞACI

Yorum

DARAĞACI

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

3674

Okunma

DARAĞACI

DARAĞACI





öylesine güzel ki bahar

çiçek çiçek gülüşün kadar

öylesine güzel ki

seni son kez koklamak

mahpusta dar ağacında

ölüm kokan çiçek kadar…ş.e













Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Darağacı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Darağacı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DARAĞACI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ironi
ironi, @ersinbasegmez
11.5.2013 22:41:54
5 puan verdi
şiirdi
öz
ve
anlamsal
tebriklerimle
 sultan-ı yegâh
sultan-ı yegâh, @sevgibatbayozcelik
11.5.2013 22:40:11
5 puan verdi
Kısa, öz bir o kadar da etkili...

Tebriklerimle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL