Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
tolgauçar
tolgauçar

Öteki

Yorum

Öteki

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1013

Okunma

Öteki


Ben bir virgül olsaydım:
Doğru yere konmamış
Bir gül kadar küskün;
Yanlış zamanda çiçek açan
Erik kadar zarar görmüş;
Doğru zamanda doğmamış
Çocuk kadar narin;
Asırlar öncesinde anlaşılmamış
Kaşifler kadar yalnız;
Vakitsiz öten horoz kadar
Ötekileştirilmiş olurdum.

Olurdum olmasına ,
Bulunduğum yerde
Ekşi kekremsi
Bir tat bırakır.
Sessiz sedasız,
Öznenin ardında dururdum.
Ardında durulacak bir özneyse eğer...
Sıralardım kelimeleri ,
Sıraya girmeye değer iseler eğer...
Beni görmezden gelenler için ,
Bir gün anlayacakları gizem.
Beni farkedenler için nimet olurdum.
Öteki nimet !
tu2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Öteki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öteki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öteki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kenya64
kenya64, @kenya64
11.6.2012 08:45:42
Var ol dostum, seni okudukça şiire başka bir pencereden bakma fırsatı veriyorsun sürekli. Gönül soframızın zenginliğini veren kaleme selamlar.
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
10.6.2012 21:39:45
5 puan verdi
Kalemine sağlık Tolga .
Selam ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL