Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
gülşah dmry
gülşah dmry

ÖLDÜ SAY

Yorum

ÖLDÜ SAY

( 3 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1522

Okunma

ÖLDÜ SAY

ÖLDÜ SAY

HANİ O İLK GİDİŞİN,
GÖZLERİME BAKARAK.
BİTTİ DEYİŞİN, İŞTE
BENİ O ZAMAN ÖLDÜ SAY...
ÖLDÜMDE ZATEN BENİ,
YAŞIYOR SANMA SAKIN
YAŞAYAN BEDENİM
RUHUM DEĞİL.....
HERYERDE GÖZLERİNİ,
ARIYORUM,ELLERİNİ KOKUNU...
EĞER BU BEDEN AYAKTA
DURUYORSA,HAYATTA OLDUĞUNU
BİLDİĞİNDENDİR....
EĞER BU GÖZLER GÖRÜYORSA,
GÜN GELİP SENİ GÖRECEĞİNDENDİR....
AMA SEN YİNEDE BENİ ÖLDÜ SAY
BEBEĞİM..................

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Öldü say Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öldü say şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLDÜ SAY şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL