Kıskanma be iki gözüm, İyi düşün benim için. Emeklerim senin için.
Bedendeki her bir hücre, Hizmet eder diğerine.
Yararlarım senin olur, Zaraların beni bulur.
Sarayönü / 1984
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şükür kavuşturana. Hocam Kusura bakmayın. Pek sık İnternette iş yapamıyorum. Sizin çalışmalarınızı yakalayamıyorum. Ama sayfanızın daim abonesiyim inanın.Kısa ama anlamlı bir şiirinizi okudum bu gün. Saygılarımla.
anlamli ve dogruyu anlatan ne aci ki, kiskanciliklar, kendimize zarardir,
ellerimizde ne varsa, cok sükür dür, en güzelindendir, ve herkese allah en fazlasini ve en güzilini daha versin derim,herkes iyi olsun isterim, kiskanclik degil,sadece sevinmeli her gülen yüz icin her cikan zafer icin... herkes icin en hayirlisini dilerim, ve siirinilerinizde derslerin en derinlerini görüyoruz hocam saolun...saygilar
İnsanı insanlıktan uzaklaştıran bir duygu veya güdü olmalı kıskançlık Şark ve İslam kültürü içinde yetişen bizlerin özel sevgi hususundaki kıskançlığı bir yana bırakalım ki bu çok özel bir duygu Diğer konularda yetiştin bir insan değil dostunu düşmanını bile kıskanmamalı. Ne kadar güzel işlemişiniz konuyu şiirde Bilhassa tebrik ederim.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.