Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
balcihoca
balcihoca

Yaşam Aşkı

Yorum

Yaşam Aşkı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

816

Okunma

Yaşam Aşkı


Şarıl şarıl akan dereleri
Etrafı süsleyen mor sümbülleri
Ahşabdan yapılmış evleri
Bir güzeldir köyleri

Sıra sıra ağaçlar
Kuşlar hep ona konar
Her iki tarafı ağaçlı yollar
Bir güzeldir yolları

Sakal salmış gençleri
Ahşabdandır Camileri
Kur’an okumuş hep dilleri
Bir güzeldir kandilleri

Kapı kapı dolaşsan
Sanırsın hep aynı yuvadan
Birbirlerini yaşatan
Bir güzeldir huyları

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaşam aşkı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşam aşkı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaşam Aşkı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
31.5.2012 19:47:06
Beğeni:
0
Okunma:
816
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL