Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
muharremali
muharremali

AH KADIN

Yorum

AH KADIN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1074

Okunma

AH KADIN

AH KADIN

Akrep dediğin bir sokar bırakır
Kadın bin kez sokarda doymaz

Düşman kelleni alır en fazla
Kadın ciğerini sökerde kini soğumaz

En yaralı bitkin güçsüz anını bekler
Sonra saldırır saldırı üstüne nefes aldırmaz

Yakalamasın bir açığını affetmez
Yıllardır biriktirdiği zehrini kusuverir

Az mutlu olsan rahat vermez
Ne istediğini kendide bilmez

Ah kadınlar ah ki ne ah

Varlıkları yokluklarından
İyidir yinede erenler…

Neyzen Muharrem Ali
28 Mayıs 2012 / Neyzence

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ah kadın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah kadın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AH KADIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL